2019 se anunță a fi un an dominat de bolizii producătorilor consacrați precum Audi, Porsche, BMW, dar și de producători recent apăruți pe această piață auto, precum Tesla și noul său Roadster, care poate atinge 100 km/h în numai 1.9 secunde.

Audi își arată potențialul electric în conceptul E-Tron GT. Viitorul Audi electric va fi lansat urmând pașii SUV-ului Audi e-tron și Audi e-tron Sportback, proiectat pentru anul 2019. De data aceasta, cu o arhitectură la etajul plat, care oferă proporții interesante și un centru de gravitate scăzut. 434 kW (590 CP) asigură performanța potrivită pentru o mașină sport.

Prima mașină electrică Porsche, Taycan, va intra în producție la sfârșitul anului viitor. Porsche promite că cei 600 de cai putere Taycan vor oferi o experiență de conducere demnă de marca Porsche. Capabil să meargă de la zero la 60 de kilometri pe oră în 3.5 secunde, nu va fi cea mai rapidă mașină electrică pe care o puteți cumpăra, dar va fi capabilă de „un nivel de putere continuă de neegalat de orice alt vehicul electric „, a spus compania.

BMW a folosit o burtă a avionului pentru a prezenta o versiune de concept a unui SUV electric pe care intenționează să o vândă în 2021. BMW Vision iNext a fost prezentat reporterilor în interiorul unui avion de marfă în timp ce se oprea în diferite orașe din întreaga lume. În interior, tehnologia interactivă a mașinii a fost concepută astfel încât să fie cât mai discretă cu putință. Mânerele și ecranele sunt concepute să se ascundă atunci când nu sunt necesare.

Sosind înainte de Vision iNext, crossover-ul BMW iX3 ar trebui să fie lansat mai devreme în 2020. Acesta a fost proiectat folosind noua tehnologie BMW „flexibilă”, care permite producerea aceluiași model pe benzină, hibrid plug-in și versiuni complet electrice. IX3 va fi construit în China și exportat la nivel mondial.

Cu toate că Tesla a făcut valuri cu mașina Model 3, Tesla Roadster va fi cel care va atrage privirile în anul 2019, nu numai datorită aspectului său, ci și din punct de vedere al performanței mașinii.

Tesla Roadster este capabilă să atingă 100 km în numai 1.9 secunde, și o viteză maximă de 400 km/h, conform producătorului. Mașina ar trebui să parcurgă până la 1.000 km după fiecare încărcare a bateriei, însemnând că va fi una dintre cele mai econome și mai prietenoase cu mediul. În plus, dispune de un display imens pentru acces la internet și aplicații multimedia, gps etc.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro