Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat un nou eveniment din seria Business Breakfast la Palatul CCIB, cu tema „AI BOOST: Cum să crești afacerea folosind inteligența artificială”.

Invitatul special al ediției a fost Adrian Dragomir, fondator StartAI și Termene.ro, expert în integrarea tehnologiilor AI în companiile din țara noastră, care a vorbit pe larg despre cele patru valuri ale inteligenței artificiale: automatizare, optimizare; scalare (de la optimizare la expansiune); înlocuire (depășirea barierelor organice ale minții umane); decide și controlează. Adrian Dragomir a subliniat, inclusiv prin prezentarea unor studii de caz, că automatizarea și optimizarea proceselor generează un avantaj competitiv major. Totodată, a atras atenția că acele companii care nu vor intra în acest prim-val anul acesta sau cel târziu anul viitor vor dispărea de pe piață. În opinia sa, vor fi afectate îndeosebi: marketingul, segmentul de customer care, vânzările, dezvoltarea de produse, deciziile de management. De asemenea, Adrian Dragomir a punctat că procesele de polarizare se vor produce cu o viteză accelerată, unul dintre cele mai expuse domenii fiind cel al contabilității, în care în prezent activează circa 11.000 de jucători. În context, fondatorul StartAI a evidențiat o serie de aspecte cărora antreprenorii trebuie să le acorde atenție, de la oferirea de oportunități de reconversie profesională celor care-și pierd locurile de muncă din cauza optimizărilor și până la limitele pentru utilizarea inteligenței artificiale.

𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐬𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐂𝐂𝐈𝐁
📌 www.ccib.ro


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro